Κέντρο βοήθειας
Κεντρική σελίδα υποστήριξης Πρόγραμμα ΣυνεργατώνΤι είναι το Πρόγραμμα Συνεργατών;

Τι είναι το Πρόγραμμα Συνεργατών;

Αν θέλετε να έχετε κέρδος από την ιστοσελίδα σας, έχετε πολλές επιλογές. Οι πιο δημοφιλείς τρόποι είναι η παραδοσιακή διαφήμιση, οι σύνδεσμοι υπό πληρωμή και τα προγράμματα συνεργατών. Αυτή η σελίδα αποτελεί μία εισαγωγή στα οφέλη του Προγράμματος Συνεργατών της Webnode.

Πώς λειτουργεί το Πρόγραμμα Συνεργατών;

Ο έμπορος λιανικής προσφέρει τα προϊόντα και/ή τις υπηρεσίες του διαδικτυακώς. Εγγραφόμενοι στο Πρόγραμμα Συνεργατών, θα μπορείτε να τοποθετήσετε ένα banner (διαφημιστικό link) στην ιστοσελίδα σας, ώστε να προσελκύετε επισκέπτες στη σελίδα του εμπόρου. Κάθε φορά που ένας επισκέπτης αγοράζει κάτι έχοντας κάνει κλικ στο banner σας, θα λαμβάνετε μία συμφωνημένη με τον έμπορο προμήθεια. Η προμήθεια αυτή αποτελεί ποσοστό του συνολικού ποσού πώλησης.

Πρόγραμμα Συνεργατών Webnode

Με την πρώτη αγορά Premium Πακέτου από χρήστη που μας έχετε συστήσει σας προσφέρουμε $100. Η προσφορά ισχύει για όλα τα Premium Πακέτα, ανεξάρτητα από το κόστος ή τη χρονική τους περίοδο. Αυτό σημαίνει πως αν ένας επισκέπτης ενεργοποιήσει 3 Πακέτα - θα λάβετε συνολικά $300!

Σας ακούγονται ελκυστικά τα οφέλη του Προγράμματος Συνεργατών μας; Δεν έχετε παρά να ξεκινήσετε σήμερα! Μάθετε πως στο άρθρο Εγγραφή στο Πρόγραμμα Συνεργατών.