Κέντρο βοήθειας
Κεντρική σελίδα υποστήριξης Πρόγραμμα ΣυνεργατώνΧρήση των DirectLinks

Χρήση των DirectLinks

Τα DirectLinks είναι ένα προηγμένο χαρακτηριστικό το οποίο σας επιτρέπει να ανακατευθύνετε χρήστες στην ιστοσελίδα μας, δίχως να απαιτείται η χρήση πρόσθετων παραμέτρων στο URL. Για παράδειγμα, αντί για: http://www.webnode.com/r/519cbf42afe87 ο επισκέπτης θα βλέπει: http://www.webnode.gr.

Το πλεονέκτημα αυτής της μεθόδου είναι πως οι επισκέπτες δε θα βλέπουν πως πρόκειται για affiliate link (το ορατό affiliate link μπορεί να οδηγήσει έναν επισκέπτη στο να θεωρήσει πως η πρότασή σας δεν είναι αξιόπιστη καθώς έχετε κέρδος από την προώθηση). 

Μπορεί επίσης να συμβεί ο επισκέπτης να αφαιρέσει χειρωνακτικά τις παραμέτρους affiliate από το link κατά την αντιγραφή.Τα DirectLinks δίνουν λύση και στις δύο περιπτώσεις.

Για να λειτουργήσουν τα DirecLinks, βεβαιωθείτε πως έχετε προσθέσει την παράμετρο rel="noreferrer" στην ιστοσελίδα σας.

1. Εισέλθετε στο λογαριασμό σας και κάντε κλικ στο "DirectLinks" στα αριστερά.


2. Κάντε κλικ στο "Add URL".

3. Θα ανοίξει το ακόλουθο παράθυρο για το "DirectLink". Στο πεδίο "URL" εισάγετε τη διεύθυνση της σελίδας σας. Κάντε κλικ στο "Save".


Συμβουλή: Για κάθε σας ιστοσελίδα, συμπληρώστε 2 URL στη μορφή: *.mysite.webnode.gr* και *mysite.webnode.gr* (ώστε ένα να ξεκινά με την τελεία και ένα όχι).

4. Η κατάσταση της σελίδας σας θα εμφανίζεται ως "Pending" ("Εκκρεμής").

 

5. Όταν η διεύθυνση εγκριθεί, η κατάσταση θα αλλάξει σε "Approved" ("Εγκρίθηκε").