Ik ben mijn wachtwoord vergeten

1. Ga naar http://www.webnode.nl/new-password/ .

2. Vul het email adres in dat u heeft gebruikt bij het registeren bij Webnode. Klik op "reset wachtwoord".

wachtwoord1

3. U zult een email met verificatie code ontvangen in uw emailbox. Open deze en bekijk het bericht.

Tip: Als u de email niet kunt vinden in uw email box, kijk dan s.v.p. in uw Spam folder.

4.  Het bericht bevat een verificatie link. Gelieve hierop te klikken.

wachtwoord2

5.  Het Webnode systeem zal een nieuw wachtwoord voor u aanmaken en dit naar uw email zenden.

Dit twee-staps wachtwoord herstel systeem is nodig om te voorkomen dat iemand anders uw wachtwoord gegevens herstelt zonder uw toestemming.