Hoe kan ik de ‘Premium services’ bestellen?

1. Meld u aan in uw Webnode project administratie en klik op "Upgrade uw services".

bestelling1

2. Kies "Premium pakket" door te klikken op de "Aankopen" knop voor het desgewenste pakket.

bestelling2
3. Het orderformulier zal nu tevoorschijn komen. Kies eerst de periode voor hoe lang u het pakket wilt hebben. Neem s.v.p. in acht dat hoe langer de periode is, hoe hoger de korting zal zijn. Als u een kortingsbon heeft, dan kunt u de instructies over hoe dit werkt hier vinden.

bestelling3

4. Kies uw betalingsmethode en klik op "Aankopen".

bestelling4

TIP: Na de betaling, kunt u uw betaling volgen in "Facturatie van Premium services" in de adminstratie van uw project.

bestelling5