Ik wil graag een meertalige functie op mijn website

U kunt verschillende taalversies van de website creëren.

1. Na het inloggen bij Webnode en na het selecteren van uw project, gaat u naar de bewerkingspagina van uw website en selecteert u "Talen" en dan "Taal en berichten".

taal1
2. Nu kunt u een andere taal toevoegen in het nieuwe scherm door te klikken op "Andere taal toevoegen".

taal2

3. Kies vervolgens één van de talen die u wilt toevoegen. Klik  "Ja" in alledrie de "Kopieer-velden" om alle inhoud van uw website te kopieren. Klik op "OK".

taal3

4. De nieuwe webversie van de gekozen taal zal worden gecreërd.

5. Aan de rechterbovenkant van de webpagina kunt u een serie vlaggen zien die de gekozen talen weergeven. Klik op één van de talen om deze weer te geven.

taal4

Opmerking:

• De meertalige functie is niet beschikbaar voor webshops.
  • De meertalige functie is alleen beschikbaar in het premium standaard pakket en de professionele pakketten.
  • Alleen vooraf gedefinieërde teksten van de gekozen sjabloon zullen worden vertaald. Inhoud die later is toegevoegd zult u zelf moeten vertalen.