Hoe gebruik ik de kortingsbonnen?

Webnode biedt onze gebruikers kortingsbonnen aan voor Premium services door middel van verschillende promoties op Facebook en Twitter.

De condities hiervoor zijn:
1. Elke kortingsbon kan maar eenmaal gebruikt worden
2. U kunt de kortingsbonnen gebruiken voor uw website of aan een vriend geven.
3. U kunt maar één bon per aankoop gebruiken.

Als u een promotie- of kortingsbon heeft, kunt u door middel van de kortingscode in te vullen een aankoop initiëren voor één van onze premium services bij Webnode. De korting zal gelden voor het totaal bedrag van het Premium pakket dat u wilt aanschaffen. Als de coupon een speciale aanbieding is (bijvoorbeeld een gratis Premium pakket voor een paar maanden), dan krijgt u een Premium pakket geheel gratis voor de periode die staat beschreven op de bon wanneer u deze bon invult.

Volg deze stappen:

1. Meld u aan op de administratie-pagina van uw website
2. Klik op "Upgrade uw services (PREMIUM)".

kor1

3. Vervolgens klikt u op "Aankopen" voor de service die u wilt gebruiken voor uw bon (zoals bijvoorbeeld Standaard pakket).

k2

4. Klik op "Ik heb een bon (kortingscode)", vul de code in en druk op "Activeer".

kor1