Kan ik mijn inlog e-mailadres van mijn Webnode account veranderen?

1. Veranderen van een e-mailadres dat nog niet is geverifieerd
Als u na het creëren van uw Webnode account, uw e-mailadres wilt veranderen klikt u hier. Dit is handig voor als u een typfout heeft gemaakt tijdens het invoeren van uw e-mailadres tijdens de inschrijving bij Webnode.

2. Veranderen van een email-adres nadat het geverifieerd is
Na het creëren van uw Webnode account ontvangt u een e-mail op het e-mailadres wat u gebruikt heeft tijdens het registreren. Deze e-mail bevat een verificatie link. Klik op deze link om uw e-mailadres plus Webnode account te verifieren.

Graag in acht nement dat als u de verificatie gedaan heeft, u niet uw e-mailadres kunt veranderen met bovenstaande procedure. In dat geval dient u contact op te nemen met ons via support@webnode.com  (gebruik hiervoor het Contactformulier in uw project administratie).

emailveanderen