Ik wil graag medewerkers uitnodigen op mijn website

Wilt u graag dat iemand u helpt met het bewerken van uw website? U kunt vrienden uitnodigen door het volgen van deze stappen:

1. Betreed uw projectadminstratie via www.webnode.nl

2. Klik op "Beheerders en Redacteuren" onder websitebeheer.

collaborators1
3. Klik op "Nodig een vriend uit".

collaborator2

4. Voer het email-adres is van de persoon die u wilt uitnodigen.

5. Kies of deze persoon een website editor of administrator wordt.

• Website Editor: de gebruiker heeft toestemming om de website te bewerken
  • Administrator: de gebruiker kan de website bewerken en de configuratie veranderen. Dit omvat ook het toevoegen, wijzigen, en het verwijderen van gebruikers

6. Bevestig door te klikken op "uitnodigen".collaboratror37. De uitgenodigde persoon zal een email ontvangen over de stappen die hij/zij dient te ondernemen om een webmedewerker te worden.

TIP:  Mocht u besluiten om de  editatie of administratie rechten van uw medewerkers weer in te trekken, dan zou u hun email adres van de sectie "Beheerders en Redacteuren" moeten verwijderen.

collaborateurs4