Hoe verwijder ik mijn Webnode project?

1. Meld u aan op uw Webnode gebruikersaccount op www.webnode.nl . Zodra u ingelogd bent, klikt u op "verwijder project".
                                                                      projectverwijderen1
 2. Bevestig dat u het project wilt verwijderen door op "ja, verwijderen" te drukken.

projectverwijderen2

3. Vul uw wachtwoord in (om te voorkomen dat het project per ongeluk verwijderd word).

projectverwijderen3

Waarschuwing: nadat u uw project verwijderd heeft, is het niet mogelijk om dit te herstellen, en zal het hele project verwijderd zijn. Overweeg daarom heel goed of u het project echt wilt verwijderen. Vanwege technische redenen is de projectnaam onbeschikbaar voor 30 dagen nadat het project verwijderd is.

Als al uw projecten eenmaal verwijderd zijn, zal uw Webnode account automatisch verwijderd worden na een verplichte periode van 6 maanden.


Kunt u niet de antwoorden vinden die u zoekt?