Bewerken van de website header

1. Ga naar de web bewerkingspagina, plaats de muis over de header en klik op de oranje knop "afbeelding wijzigen" om de bewerker te openen

koptekst1
2. Om een nieuwe afbeelding toe te voegen, klikt u op "afbeelding toevoegen" in de linkerbovenhoek van de bewerker.

koptekst2
3. Daarna kunt u een nieuwe clipart selecteren of uw eigen uploaden door "afbeelding invoegen" te selecteren.

kop3

4. Dubbelklik op elke gewenste afbeelding om het te invoegen.

5. De afbeelding zal worden toegevoegd. U kunt het zo laten, verplaasten of bewerken zoals u wilt door gebruik te maken van de "opties" in de werkbalk.

kop4
6. Zodra u tevreden bent met het resultaat kiest u voor "Opslaan en sluiten".

kop5