Het menu bewerken

Klik op "Wijzig menu" boven het menu in uw website.

editmenu1

In het nieuwe sjabloon, kunt u de volgende wijzigingen aanbrengen:

1. De volgorde van de tabbladen veranderen: klik op de pijlen om de pagina naar boven of beneden te verplaatsen.

editmenu2
2. Een pagina verwijderen: markeer de checkbox die u wilt verwijderen en druk op "Verwijderen".

editmenu3
3. Bewerken van de pagina instellingen: u kunt de pagina titel en URL veranderen, of trefwoorden en beschrijvingen toevoegen.

editmenu4

4. Subcategorieen creëren: als u een subcategorie voor een pagina wilt creëren, klikt u op de pagina en sleept u het naar de desgewenste pagina.

editmenu5
5. Een nieuwe pagina creëren: klik op "Nieuwe pagina".

editmenu6