Een e-mailaccount opzetten

U kunt een e-mailaccount creëren als u een eigen domein heeft en een Premium pakket heeft aangeschaft.

De opslag capaciteit is 1 GB. U kunt berichten tot 2 MB versturen en tot 7 MB ontvangen.

1. In de adminsitratie van uw project klikt u op "E-mail account"
email opzetten1
2. Klik op "E-mail toevoegen"
email opzetten2
3. Vul het formulier in met uw e-mailadres en het wachtwoord dat u wilt hebben
4. Om het proces van een nieuw e-mailaccount te voltooien, klikt u op "Toevoegen"

email opzetten3