Toevoegen van een flash bestand

1. Ga naar de website bewerker en open de pagina waar u het bestand wilt toevoegen. Voeg een nieuwe inhoudsblok toe door te klikken op "Tekst en afbeeldingen", of kies er een die u al gecreëerd heeft. Kies voor "Wijzig inhoud".

2. In het nieuwe venster, kiest u voor "Invoegen" – "Flash".

3. Upload het Flash-bestand van uw computer nadat u heeft gekozen voor "Upload bestanden".

5. Kies "Opslaan".

6. Publiceer de pagina zodat deze zichtbaar word voor uw bezoekers.

TIP: Als u later het bestand wilt veranderen of verwijderen, opent u het inhoudsblok waar u het bestand ingevoegd hebt. Gebruik de rechtermuis-klik op het Flash bestand. U ziet dan de opties om het bestand te knippen, kopieren en verwijderen, alsook de bestandseigenschappen.