Een widget toevoegen

1. Ten eerste is het belangrijk de HTML-code van de widget te verkrijgen. Als voorbeeld nemen wij een weer-widget van http://www.weather.com.
2. Kopiëer de HTML-code, weergegeven in het scherm.

Widget3. Ga naar de bewerkingspagina van uw website en open de pagina waar u de widget wilt plaatsen.

TIP: Als u de widget op elke pagina van uw website wilt tonen, klikt u op "Website sjabloon", en kiest u "Geavanceerde instellingen". Volg de instructies hieronder:

4. Klik "Meer" in de werkbalk, en kies  "Ingesloten code".

HTML code plaatsen

5. Dit opent het venster van de "Widget: Ingesloten code". Vul de code in die u eerder heeft gekopieerd en stel de uitlijning van de widget in. Als u klaar bent, klikt u op "OK".

HTML code ok

6. Publiceer de veranderingen zodat uw bezoekers deze kunnen zien.

TIP: Als u de uitlijning van de widget later wilt veranderen, klikt u op "Instellingen" in de zwarte balk boven de widget. U kunt de widget verwijderen door op de rode X te klikken.