Een nieuw product toevoegen

1. Ga naar de bewerkingspagina van uw webshop en kies de product categorie waar u het nieuwe product wilt toevoegen.

Een nieuwe categorie toevoegen

2. Het inhoudsblok van de categorie zal geopend worden. Klik op "Nieuw product".

Nieuw product toevoegen

3. Vul de naam, prijs (eindprijs), originele prijs (voor bieding), categorie en beschrijving in. Daarna klikt u op "Beeld" om een afbeelding van het product toe te voegen. Elk product kan maar 1 afbeelding hebben. U kunt meerdere foto’s toevoegen in de productbeschrijving of de fotogalerij.

Beschrijving van het product

4. Klik op "geavanceerd" om meerdere specificities toe te voegen. U kunt instellen of het product in de aanbieding is, wie de leverancier is, wat het catalogus nummer is, en wat de kleur is, de maat en het gewicht. Als u tevreden bent met de veranderingen, kiest u voor "Bewaar".

Geavanceerd

5. Publiceer de veranderingen.

TIP: U kunt de producten die zijn toegevoegd aan uw webshop op elk moment bewerken. Klik op de sleutel die wordt weergegeven als u met de cursor over de rechterbovenhoek van het inhoudsblok gaat. Als u uw project wilt verwijderen, drukt u op het kruisje dat aan de rechterkant staat.

Instellingen

Waarschuwing: Product-varianten maken (zoals verschillende kleuren of maten van het product) is beschikbaar in de Standaard en Professionele pakketen. Indien u wilt weten hoe u een premium pakket kunt aankopen, kijk dan bij onze instructies ‘Hoe kan ik de "Premium services" bestellen?.