Bestellingen beheren

U kunt alle bestellingen van uw webshop inzien en beheren in de administratie van uw website.

1. Ga naar de administratie van uw website en klik op "Bestellingen".

Bestellingen

2. In het nieuwe venster kunt u alle bestellingen zien die zijn besteld in uw webshop.

Overzicht van alle bestellingen

3. U kunt de bestellingen op verschillende manieren indelen aan de hand van de criteria in de werkbalk. Klik afzonderlijk op de bestellingen om de onvoltooide, geannuleerde, voltooide, betaalde of onbetaalde bestellingen weer te geven.

Overzicht veranderen

4. Klik op een bepaalde bestelling om deze in te zien en om de details te bewerken.

Details bewerken

5. Hier zijn de details van de bestelling. U kunt de status van de bestelling veranderen en een markering maken of een betaling aangekomen is of niet.

Status veranderen

6. U kunt de bestelling erg makkelijk bewaren als een .xml bestand door te kiezen voor "Exporteer bestelling". Klik op "OK".

Exporteer de bestelling

7. Door te klikken op "Artikel verzending" kunt u e-mails versturen waarbij u de klant informeert over de verzending. Bevestig uw selectie door "OK" te kiezen.

Artikel verzending

8. U kunt de bestelling ook printen. Door te klikken op "Print" zal het printvoorbeeld worden afgebeeld.

Print

TIP: Om meerdere verzoeken in 1 keer te behandelen, kunt u de knopjes gebruiken die te vinden zijn in de werkbalk van de bestellinglijst. Nadat u de bestellingen hebt nagekeken, kunt u ervoor kiezen om deze te verwijderen, te exporteren, de status te veranderen, de betalingsstatus te veranderen en uw klanten te informeren over de levering.