Een forum toevoegen

1. Ga naar de web bewerker en open de pagina waar u het forum wilt plaatsen.

2. Klik op 'Meer' - Widgets, en kies daarna 'Forum' in de werkbalk.

Forum toevoegen

3. Vul het 'Onderwerp' in met de naam van het forum. Bevestig dit door te klikken op 'OK'.

Onderwerp kiezen

4. Publiceer de veranderingen zodat uw bezoekers deze kunnen zien.

TIP: Als u de configuratie van het forum wilt veranderen gaat u naar 'Instellingen'. Op deze manier kunt u veranderingen aanbrengen in de titel, aantal berichten die worden getoond, de volgorde van de berichten bepalen, etc.