Een enquête toevoegen

1. Ga naar uw website bewerker en open de pagina waar u de enquête wilt plaatsen.

TIP: Als u wilt dat de enquête op elke pagina van uw website wordt getoond, dan gaat u naar "Website sjabloon" en kiest u "Geavanceerde instellingen". Dan volgt u deze stappen.

2. Klik op "Enquête" in de werkbalk.

Enquete toevoegen

3. Vul de "Vraag" en de "Antwoorden" in. U kunt zoveel antwoorden invullen als dat u zelf wilt. Klik op "OK".

Vragen en antwoorden schrijven

TIP: Om een nieuw antwoord toe te voegen, klikt u op “Voeg een antwoord toe". Als u een antwoord wilt verwijderen, klikt u op het rode X naast het antwoord.

4. De enquête wordt automatisch onderaan de pagina geplaatst. U kunt die in een andere locatie plaatsen door te slepen met de muis.

5. Publiceer de veranderingen zodat bezoekers deze kunnen zien.

TIP: Om de enquête te bewerken, klikt u op "Wijzig enquête" of u kunt het verwijderen door te klikken op het rode X.

Wijzig enquête