Een Facebook "Vind ik leuk" vakje toevoegen

U kunt uw fanpagina op Facebook promoten door middel van een "Vind ik leuk" vakje. Op deze manier krijgt u nieuwe fans direct vanaf uw website.

1. Ga naar uw website bewerker en open de pagina waar u het vakje wilt plaatsen.

TIP: Als u wilt dat het "Vind ik leuk" vakje op elke pagina van uw website wordt getoond, dan klikt u op "Website sjabloon", en kiest u "Geavanceerde instellingen". Dan volgt u deze stappen.

1. Klik op "Meer" in de werkbalk. Kies "Sociale netwerken" en dan klik op Facebook "Vind ik leuk" vakje.

Facebook Vind ik leuk vakje invoegen

2. In "Facebook pagina adres" vult u de URL in van uw facebook pagina in (de pagina over de website die u wilt promoten). Kies of u de webpagina-commentaren wilt weergeven. U kunt ook de uitlijning en de breedte instellen. Klik op "OK" om de widget toe te voegen.

Facebook pagina adres schrijven

3. Publiceer de veranderingen zodat uw bezoekers deze kunnen zien.

TIP: U kunt de widget bewerken door te klikken op "Instellingen", of u kunt de widget verwijderen door te klikken op het rode X.

Instellingen veranderen