YouTube video toevoegen

1. Ga naar YouTube, selecteer de video die u aan uw pagina wilt toevoegen en kopiëer de URL link.

Add a YouTube video

2. Ga naar de bewerkingspagina van uw website en open de pagina waar u de video wilt plaatsen.

TIP: Als u wilt dat de video op elke pagina van uw website wordt getoond, dan gaat u naar "Website sjabloon" en kiest u "Geavanceerde instellingen". Dan volgt u deze stappen.

3. Klik "Meer" in de werkbalk. Kies "Widgets" en dan "YouTube".

YouTube toevoegen

4. Dit opent een nieuw venster. In de "Video URL" voeg de URL link in, die vanaf de YouTube website wordt verkregen. Kies welke grootte van de video op uw website weer te geven en stel de uitlijning in. Klik op "OK".

URL plaatsen

5. Publiceer de veranderingen zodat uw bezoekers deze kunnen zien.