E-mail doorsturen instellen

Als u een e-mailadres bij Webnode hebt, dan kunt u meerdere alternatieve e-mailadressen voor mail in uw account doorsturen naar elk gekozen e-mailadres.

1. Ga naar de administratie van uw project en klik op "E-mail accounts".

E-mail accounts drukken

2. Klik op de email die u wilt doorsturen.

Doorsturen e-mail

3. In de functie "E-mail doorsturen" vult u de gewenste adressen in, gescheiden door een puntkomma (;). Voeg ook het originele e-mailadres toe (hetgene dat in "Email" vermeld is). Klik op "Opslaan" om de veranderingen door te voeren.

Kies e-mailadressen

TIP: Om de doorstuuradressen te annuleren, kunt u gewoon degene verwijderen die u eerder heeft ingevoerd.

U kunt een externe mailclient configureren zoals bijvoorbeeld MS Outlook of Mozilla Thunderbird. Voor meer informatie over het configureren van een mailclient, kunt u onze hulp sectie over Email diensten bekijken.