Uw e-mail instellen voor Outlook 2010

1. Open Outlook 2010 en klik op Bestand > Info > Account toevoegen.

Set up e-mail in Outlook 2010

2. Vul het e-mailaccount in die u aangemaakt hebt (zoals bijv.  HYPERLINK "mailto:contact@mijndomein.com" contact@mijndomein.com).

3. Vul het wachtwoord in dat u voor uw e-mailaccount hebt gekozen.

4. Controleer "Handmatig de serverinstellingen instellen of bijkomende server types".

5. Klik op "Volgende".

Set up e-mail in Outlook 2010

6. Selecteer "Internet E-mail" en klik op "Volgende".

Set up e-mail in Outlook 2010

7. Onder "Accountinstellingen" kiest u voor de optie "POP3".

Nu moet u uw e-mailaccount volgens de instructies instellen, die u hebt ontvangen, toen u oorspronkelijk uw e-mailaccount bij de Webnode administratie hebt aangemaakt. Om uw Webnode e-mailaccount te bekijken, kunt u deze aanwijzing volgen.

De e-mail met de instructies zal er zo uitzien:

POP3/SMTP

8. Ga naar uw Outlook account en schrijf in "Gebruikersnaam" uw volledige e-mail in, die u hebt aangemaakt (bijv. contact@laffete.com).

9.  Voer het wachtwoord in, dat u voor uw e-mailaccount hebt gekozen.

10. Klik op "Meer instellingen".

outlook

11. In de "Uitgaande server" controleert u "Mijn uitgaande server (SMTP) vereist verificatie".

12. Selecteer "Gebruik dezelfde instellingen als in mijn inkomende mail server".

13. Klik op "OK".

Set up e-mail in Outlook 2010

14. Klik op "Volgende" en beeindig de instellingen van de e-mail in Outlook 2010.

Set up e-mail in Outlook 2010

U kunt nu uw e-mails ontvangen en verzenden in uw Outlook 2010 e-mailaccount door gebruik te maken van het e-mailadres dat u via uw Webnode Premium Pakket hebt gemaakt.