Uw e-mail instellen voor Android smartphone

Nadat u uw nieuwe e-mailaccount bij Webnode hebt opgezet, kunt u die ook op uw Android instellen. Volg s.v.p. de stappen hieronder om de instellingen correct te doen.

1. Klik op "Applicatie" en dan op "E-mail".

Set up email on an Android

2. Voer uw e-mailadres en uw wachtwoord in. Klik op "Volgende".

Set up email on an Android

3. Kies "POP3" als uw account type.

Set up email on an Android

4. Nu moet u uw e-mailaccount volgens de instructies instellen, die u hebt ontvangen, toen u oorspronkelijk uw e-mailaccount bij de Webnode administratie hebt aangemaakt. Om uw Webnode e-mailaccount te bekijken, kunt u deze aanwijzing volgen.

De e-mail met de instructies zal er zo uitzien:

POP3/SMTP

5. Kies poort 110 voor POP3. Dan klik op "Volgende".

6. De SMTP server is degene die u op de eerste e-mail hebt ontvangen. Kies poort 25 voor SMTP. Dan klik op "Volgende".

7. Verander de configuratie van uw account, als het noodzakelijk is. Klik op "Volgende".

Set up email on an Android

8. Bij de laatste stap kunt u een naam van uw account geven en uw naam invoeren, die op uitgaande berichten zal worden weergegeven.

Set up email on an Android

9. U kunt nu uw e-mails ontvangen en verzenden op uw Android.