Domeinverificatie

Nadat het ontvangen van een betalingsbevestiging betreffende een domeinregistratie of een domeinoverdracht, zullen wij met het verificatieprocess van dit domein beginnen, wat ongeveer 24-48 uur in beslag neemt. Om het verificatieproces van uw nieuwe domein te checken en om het proces te voltooien, volg s.v.p. volgende stappen.

1. Ga naar de administratie van uw website en selecteer "Domeinbeheer".

Domeinbeheer

2. In het scherm "Domeinbeheer" klikt u op de nieuwe domeinnaam.

Domein overdracht bezig

3. Als u een groen vinkje naast de domeinnaam ziet staan, dat betekent dat het domein getest en werkend is. U kunt het selecteren als een hoofddomein door te kiezen voor "Instellen als standaard domein". Deze optie is beschikbaar enkel voor projecten met een actief Premium Pakket.

Instellen als standaard domein

4. Als u een rood icoontje ziet, klik dan op "Kijk nu".

Kijk nu

5. Gelieve in acht te nemen dat het verificatieproces soms meerdere pogingen nodig heeft. Als na 48 uur van de betalingsbevestiging het domein nog steeds niet beschikbaar is, dan neem s.v.p. contact op met de klantondersteuning om het probleem te rapporteren.

Klantondersteuning contacteren