Betalingsmethode instellen

1. Ga naar de administratie van uw webshop. Kies "E-shop instellingen" onder "E-shop beheer".

E-shop instellingen

2. Klik op "Betalingsmethoden".

Betalingsmethoden

3. De volgende betalingsmethoden zijn beschikbaar voor uw webshop. Klik op "Nieuwe betalingsmethode".

Nieuwe betalingsmethode toevoegen

TIP: Om een betalingsmethode te bewerken, klikt u op de desbetreffende naam.

Betalingsmethode bewerken

Bewerk de velden zoals nodig is (betalingstype, prijs, prijs excl. BTW en BTW-tarief). Klik op "Bewaar".

Bewaar

Als u een betalingsmethode wilt verwijderen, markeer dan de desbetreffende methode en klik op "Verwijderen".