Verzendingsmethode instellen

1. Ga naar de administratie van uw webshop. Kies "E-shop instellingen" onder "E-shop beheer".

E-shop instellingen

2. Klik op "Verzendingsmethoden".

Verzendingsmethoden

3. De volgende verzendmethodes zijn beschikbaar voor uw webwinkel. Klik op "Nieuwe verzendingsmethoden".

Nieuwe verzendingsmethode

4. Bewerk de velden die nodig zijn (verzend naam, prijs, prijs excl. BTW, BTW-tarief en de Volg verzending URL). Klik op "Bewaar".

Bewaar

TIP: Als u een verzendingsmethode wilt verwijderen, markeer dan de desbetreffende methode en klik op "Verwijderen" rechtsboven.

Verwijderen

Om een verzendingsmethode te bewerken klikt u op de naam.

Bewerken