"Gratis levering" instellen

In uw webshop kunt u gratis levering instellen. Dit houdt in dat wanneer een klant een bestelling doet boven een bepaald bedrag, deze niet hoeft te betalen voor levering.

1. Ga naar de administratie van uw webshop.

E-shop instellingen

2. Klik op "E-shop instellingen". Op de volgende pagina klikt u wederom op "E-shop instellingen".

Automatisch de voorraad controleren

3. In "Gratis levering" vult u het bedrag in voor de gratis bezorging. Als de totale bestelling dit bedrag bereikt zoals aangegeven staat, krijgt de klant gratis bezorging.

Gratis levering instellen