Klantenlijst beheren

Uw klantendata beheren is makkelijk en handig: verander uw contact informatie, zoek met verschillende categorieën of voeg snel nieuwe klanten toe.

1. Ga naar de administratie van uw webshop en klik op "Klanten". Deze functie kunt u vinden onder "E-shop beheer" aan de rechterkant van het scherm.

Klanten

2. Er zal zich dan een nieuw venster openen met een lijst van de geregistreerde klanten op uw website.

3. In deze lijst kunt u de klanten vinden die al eerder een bestelling hebben gedaan in uw winkel, plus degene die u zelf heeft toegevoegd. U kunt een nieuwe klant toevoegen door te kiezen voor "Nieuwe klant".

Nieuwe klant

4. Als u de data van de klant wilt veranderen, klikt u in de lijst op de naam van de desbetreffende klant.

Data veranderen

5. U kunt de login informatie, facturatie en leveringsdetails van de klant wijzigen. Nadat u de wijzigingen heeft aangebracht, klikt u op "Bewaar".

data wijzigen

Bewaar

TIP: Als u een klant van de lijst wilt verwijderen, klikt u op de box naast de naam van de klant en klik op "Verwijderen". Dit knopje zult u vinden in de werkbalk van de lijst.