Back-up en herstelling van een website

Deze functie maakt het mogelijk om de inhoud van uw website te bewaren. Dit is handig, mocht u per ongeluk een pagina verwijderen of een deel van uw website, waar belangrijke informatie stond. Met de aangezette back-up functie kunt u de inhoud van uw pagina weer herstellen. De gegevens van uw back-up zijn in uw beschikbare opslagruimte opgeslagen.    

U kunt een back-up van uw gegevens op uw beschikbare opslagruimte bewaren en die altijd herstellen. Of u kunt ook ervoor kiezen om een zg. offline versie van uw website naar uw computer te downloaden. De back-up bevat de hele website, terwijl de offline versie alleen de gepubliceerde versie van uw website inhoudt. 

Deze functie is beschikbaar met alle Premium pakketten van een persoonlijke website of een webshop. Met een bedrijfswebsite is deze functie alleen in de Pro versie inbegrepen. De functie van de offline versie is beschikbaar met alle Pro Premium pakketten van alle typen van een website.   

Een back-up maken

1. Ga naar de administratie van uw website en klik op "Backup je website".

2. Klik op "Nieuwe backup".

3. Om een back-up te maken, klik op "Backup maken". Daarna zullen de gegevens van uw back-up in de administratie van uw website gedownload worden.

Een back-up herstellen

Mocht u van een back-up willen herstellen, dan volgt u s.v.p. de onderstaande stappen:

1. In het venster "Online Backup en Recovery" klik op de gemaakte back-up.

2. Nadat u op "Backup herstellen" klikt, zal de actuele inhoud van de website door de inhoud van de back-up verplaatst worden. 

Download van een offline versie

1. Als u een offline versie maakt, volgt u s.v.p. de stappen 1 en 2 in de sectie "Een back-up maken" hierboven. In het venster "Online Backup en Recovery" kies "Bereid de back-up voor om te downloaden" en klik op "Backup maken".

2. Nadat de offline versie gereed is, klik op "Download".

3. De offline versie zal nu op uw computer in .zip format gedownload worden.

4. U kunt de back-up verwijderen door te tikken in het venster "Online backup en Recovery" en klikken op "Verwijderen".


Kunt u niet de antwoorden vinden die u zoekt?