Wat hoor ik te volgen in de statistieken?

Het belangrijkste om te volgen is waar uw bezoekers vandaan komen. U kunt deze informatie vinden in "Verwijst". U kunt zien of uw verkeer is gegenereerd door gebruikers die van een zoekmachine afkomen, of van externe links, of rechtstreeks door het adres van uw website in te voeren.

Verwijst

Ook de locatie van uw bezoekers is interessant. De data kunt u vinden in "Wie" en u kunt de landen checken.

Wie

In "Navigeren" kunt u informatie vinden over de duur van de bezoeken op de pagina’s die bezocht zijn en welke browser men gebruikt. U kunt ook analyseren wat de meest populaire pagina's van uw website zijn.

Navigeren

Browsers versie