Muziek en audiobestanden toevoegen

1. Bestand downloaden

Om muziek op uw website te downloaden moet u MP3-bestand gebruiken. U weet niet hoe u een gedownload bestand kunt invoegen? Dan klikt u hierop

Dit is een voorbeeld voor een gedownload muziekbestand: ambientium (mp3, 13,9 MB).

2. Speel het bestand direct online

De bezoekers van uw website kunnen ook muziek op uw website direct spelen door het gebruiken van de diensten van externe sites zoals Chirbit.com of Soundcloud.com.

Kies een muziekbestand van een externe provider of upload uw eigen bestand, genereer de HTML-code en voeg het aan uw website via een widget aan. Volg de instructies over de toevoeging van een widget.

3. Background music on the web

U kunt backgroundmuziek als een widget op uw website invoegen. Genereer en kopiëer de HTML-code van de muziek, die u van de externe provider hebt gekregen en voeg die aan de hoofdpagina van uw website toe.

Let erop dat als u muziekbestanden op uw website gebruikt, dan moet u de auteursrechten van deze bestanden respecteren.