Een map toevoegen

1. Ga naar de bewerkingspagina van uw website en open de pagina, waar u de map wilt invoegen.

TIP: Als u de map op elke pagina van uw website wilt tonen, klikt u op "Website sjabloon", en kiest u "Geavanceerde instellingen". Volg de instructies hieronder:

2. Klik op "Meer" in de werkbalk. Dan kies "Widgets" en "Google Maps".

3. Vul het adres in dat u wilt weergeven. U kunt ook de grootte van de map, zoom en uitlijning veranderen. Elke verandering van de configuratie is aan het einde van het venster weergegeven. Klik op "OK".

TIP: Mocht de map niet correct weergegeven worden, dan voeg de postcode in het "Adres" toe.

4. Publiceer de veranderingen zodat uw bezoekers deze kunnen zien.

TIP: U kunt de instellingen van de map veranderen door klikken op "Instellingen" boven de map. Om de map te verwijderen klik op het rode kruisje.