Lijst van alle geaccepteerde bestanden te uploaden op de website

Alleen bepaalde bestanden kunnen om beveiligingsredenen op een website worden geüpload, een functie die in de gratis versie inbegrepen is. Wij vermijden misbruik van onze diensten van services die virussen of andere malware willen verspreiden.

De maximale bestandsgrootte voor het uploaden met gratis pakket is 8MB. Met premium pakket bent u in staat om bestanden te uploaden tot 400MB. Als u een groter bestand wilt uploaden, raden wij u aan een extern platform te gebruiken. Dit komt door het hoge verkeer niveau gegenereerd tijdens het downloaden van bestanden.

Volgende bestanden zijn door Webnode ondersteund:

Beeld:
- .jpg
- .jpeg
- .png
- .gif
- .bmp

Documenten:
- .pdf (Portable Document Format, Adobe Acrobat)
- .doc, .docx (Microsoft Word)
- .ppt, .pptx, .pps, .ppsx (Microsoft PowerPoint Presentation)
- .odt (OpenDocument Text)
- .xls, .xlsx (Microsoft Excel)
- .txt (text/plain)
- .rtf (Rich Text Format)

Audiobestanden:
- .mp3
- .wma (Windows Media Audio)
- .wav
- .ogg

Videobestanden:
- .avi
- .wmv (Windows Media Video)
- .mov (QuickTime)
- .mpg

Om bestanden met een andere extensie, die niet in de lijst genoemd zijn, plus veel andere functies beschikbaar voor uw website, te kunnen uploaden, zult u één van onze Premium pakketen moeten aanschaffen (zie hiervoor Hoe kan ik Premium services bestellen).

Hoe kan ik het type van het bestand vinden?

1. Rechtermuisklik op het bestand en selecteer "Instellingen".

2. In het nieuwe venster ziet u het "Type van het bestand". Mocht het bestand bij geen van de genoemde types in de lijst hierboven passen, dan kunt u proberen om een format converter programma online te vinden.