Hoe zet u iDeal op uw Webnode website

iDeal logo

De provider geeft de mogelijkheid om zonder technische kennis iDeal te gebruiken, dit kan met hun ebill oplossing. Het gebruik van ebill van Sisow via iDEAL gebeurt in dit geval in 3 eenvoudige stappen.

1. Uw klant maakt een bestelling op uw webwinkel
  2. U ontvangt een e-mail en maakt een betaalkaart klaar.
  3. De klant ontvangt de betaallink, en u krijgt een bevestiging dat het product is betaald.

De Webnode webwinkel instellingen

1. Ga naar de administratie van uw webwinkel. Druk op "E-shop instellingen" onder "E-shop beheer".

E-shop instellingen

2. Klik op "Betalingsmethoden".

Betalingsmethoden

3. De volgende soorten betalingsmethoden zijn beschikbaar voor uw webwinkel. Klik op "Nieuwe betaalmethode".

Nieuwe betalingsmethode

4. Selecteer "Overige" en klik op “volgende”.

Nieuwe betaalmethode

5. Wijzig de velden zo nodig (type van betaling, prijs, prijs exclusief BTW en BTW) en klik op "Bewaar".

Nieuwe betaalmethode

Dit zijn de stappen voor het opzetten van iDEAL voor uw Webdnode account.

De benodigde instellingen op het Sisow account voor iDeal op uw webpagina kunt u hier vinden, onderaan het artikel.

TIP: Bekijk deze Demo om te zien hoe uw klanten de iDeal bestelling binnen krijgen.