Nápověda
Hlavní stránkaDoményJak převést doménu

Jak převést doménu

1. V editoru přejděte do Nastavení.


2. Přejděte do sekce Domény a vpravo zvolte Použít existující doménu. 


3. Zadejte název domény a klikněte na Převést doménu.
4. Možnost využívání vlastní domény u projektu je součástí prémiových služeb. V případě, že u projektu zatím není aktivní prémiový balíček, můžete jej nyní vybrat. 
Pokud se jedná o první nákup prémiového balíčku Mini, Standard nebo Profi, Vaši doménu převedete a prodloužíte o jeden rok zdarma. Prodloužení domény o rok zdarma není možné uplatnit u speciálních domén 

5. Zadejte prosím údaje o držiteli domény. Údaje, které je třeba vyplnit, se liší dle koncovky převáděné domény. 

6. Úhrada a dokončení objednávky

A. V případě, že objednáváte spolu s převodem domény také prémiový balíček, nyní můžete zvolit délku předplatného. Standardně je nastaven jeden rok, lze však zvolit i delší období, které je výhodnější kvůli časové slevě.

B. Zde můžete přidat k objednávce prémiovou služby Automatické zálohování.

C. Při převodu domény je třeba uhradit roční prodloužení domény. Můžete však vybrat i prodloužení domény o delší období.

D. Pokud jste nejprve objednali prémiový balíček Mini, Standard nebo Profi, můžete zde uplatnit slevový kupon a prodloužit tak doménu o rok zdarma. Kupon je zasílán na email vlastníka projektu po prvním nákupu jednoho z těchto prémiových balíčků.

E. V dalším kroku lze změnit způsob platby, například na platbu převodem.

F. Pokud si přejete zadat fakturační údaje, lze je vyplnit po kliknutí do kolonky Nákup na firmu. Doporučujeme zkontrolovat vyplněné fakturační údaje, později je již nebude možné změnit.

Dokončení objednávky a další kroky

Nyní lze objednávku dokončit kliknutím na tlačítko Zaplatit. Jakmile obdržíme uhrazenou objednávku, budeme Vás kontaktovat ohledně zpracování převodu domény. Převod domény je možné začít zpracovávat na základě poskytnutí hesla pro převod domény. Pokud jste objednali převod „cz“ domény, podrobnější informace k převodu Vaší domény najdete zde. Pro informace o převodech dalších typů domén přejděte prosím zde