Nápověda
Hlavní stránkaDoményCo je to transfer domény

Co je to transfer domény

Jestliže již máte zaregistrovanou doménu u jiného poskytovatele a chcete ji využívat pro váš webový projekt u Webnode, můžete ji převést pod naši technickou správu. Vaše stránky pak budou dostupné na adrese bez Webnode – tedy www.moje-stranky.cz místo www.moje-stranky.webnode.cz.

Pro převedení domény pod naši technickou správu stačí objednat převod domény a zbytek již můžete nechat na nás. Nemusíte nastavovat DNS ani nic dalšího, všechny technické záležitosti za vás vyřešíme my.

K převedení domény pod správu Webnode a k provozu vašich stránek na ní je potřeba mít aktivní Prémiové služby. Převod domény je zdarma, je potřeba uhradit pouze cenu za roční registraci domény. Převodem se samozřejmě registrace o rok prodlouží, takže neplatíte nic navíc (v případě .DE a .NL domén nás prosím kontaktujte pro bližší informace).

I nadále zůstanete vlastníkem domény, my se pouze staneme technickým správcem domény, abychom ji mohli správně nastavit a spravovat. Po objednávce převodu vám zašleme informační e-mail, ve kterém se dozvíte, co je potřeba pro úspěšný převod domény zajistit. 

Jak s převodem domény začít, můžete zjistit v návodu zde.