Hulp-startpaginaAanpassen van de websiteHoe kan ik de achtergrond van een sectie wijzigen

Hoe kan ik de achtergrond van een sectie wijzigen

In dit artikel leer jij hoe jij de achtergrond van klassieke secties en ook de kopteksten kunt wijzigen en instellen.

1. Beweeg de muis over de sectie. De sectie-instellingsknop (tandwielpictogram) verschijnt in de rechterbovenhoek. Hier kun jij de Sectie achtergrond of Geavanceerde instellingen selecteren.

2. Binnen de sectie Achtergrond kun jij kiezen uit de aanbevolen achtergronden of de plusknop gebruiken om een andere te selecteren of jouw eigen achtergrond te uploaden.

Hier selecteer jij een achtergrond uit de galerij of uploadt jij jouw eigen achtergrond.

3. In de Geavanceerde instellingen vind jij de opties Inhoudsbreedte en Decoratieve rand.

Inhoud breedte

De breedte van de inhoud bepaalt de grootte van de inhoud - formulieren, fotogalerijen - die in de header wordt geplaatst.

Decoratieve rand

Deze functie activeert een donkere rand rond de titel, de subkop en het bijschrift boven de titel.

4. Naast de klassieke secties, kun jij ook secties voor kopteksten toevoegen, d.w.z. Kopteksten en Kopteksten met een knop. Deze secties hebben meer instellingsmogelijkheden, vergelijkbaar met de paginakoptekst zelf.

Jij kan ook tot drie kopteksten toevoegen (Titel, Ondertitel en Slogan) en een knop, of Geavanceerde instellingen maken binnen de sectie.

Geavanceerde instellingen

Uitlijning inhoud

Hier kun jij de uitlijning van de inhoud binnen de paginakoptekst instellen.

Inhoudsbreedte

De breedte van de inhoud bepaalt voornamelijk waar de inhoud begint. Wanneer jij bijvoorbeeld de inhoud links uitlijnt, kun jij instellen waar de koppen beginnen.

Schermweergave

Deze instelling bepaalt de grootte van de koptekst. Deze instelling kan handig zijn als jij wilt bepalen hoeveel van de achtergrondafbeelding te zien moet zijn.

Decoratieve rand

Deze functie activeert een donkere rand rond de titel, de subkoppen en het bijschrift boven de titel.

TIP: Achtergrondafbeeldingen op pagina's veroorzaken dataverkeer. Daarom kan het helpen om, als ze worden overschreden, een kleinere afbeelding te kiezen, vooral op de voorste en meest bezochte pagina's van de site.