Hulp-startpaginaAanpassen van de websiteHoe kan ik de voettekst wijzigen

Hoe kan ik de voettekst wijzigen

1. Klik op de voettekst onderaan de pagina.

U kunt de originele tekst onmiddellijk overschrijven en de iconen gebruiken om de opmaak te wijzigen. Om de tweede regel (Aangemaakt door Webnode) te bewerken, moet u Premium Services activeren in uw account.

2. Klik op het tandwiel aan de rechterkant om de voet eigenschappen in te stellen. Hier kunt u kiezen of u het type voettekst, sectie achtergrond of een van de geavanceerde instellingen wilt aanpassen.

Type voettekst

Gecentreerd

Wij gebruiken dit type voettekst in de meeste van onze sjablonen. Deze heeft twee tekstvakken in het midden.

Tekst aan de zijkanten

Dit type heeft twee tekstvakken - een aan de linkerkant en de andere aan de rechterkant.

Met inhoud

Deze voettekst wordt meestal gebruikt in e-shop sjablonen. U kunt hier elk type inhoud toevoegen, zoals een nieuwsbrief formulier uit een ander menu.

Met kaart

Een kaart is opgenomen in dit type voettekst. Standaard kunt u het adres van de kaart instellen en de ingevoegde inhoud bewerken. Het uiterlijk verschilt afhankelijk van de geselecteerde opmaakstijl.

Sectie achtergrond

Hier kunt u een van de achtergronden kiezen of uw eigen foto uploaden door op het plusje te klikken.

Als u een andere achtergrond dan monochroom instelt, kunt u ook achtergrondeffecten instellen, zoals een kleurenoverlay of animatie.

Geavanceerde instellingen

In de geavanceerde voettekst instellingen kunt u de breedte van inhoud wijzigen, zoals formulieren of tekstblokken. De wijziging is alleen van invloed op de voettekst typen Met inhoud en Met kaart.