Κέντρο βοήθειας
Κεντρική σελίδα υποστήριξης Premium ΥπηρεσίεςΕνεργοποίηση Premium Υπηρεσιών

Ενεργοποίηση Premium Υπηρεσιών

1. Εάν θέλετε να αποκτήσετε τις Premium Υπηρεσίες της Webnode, μπορείτε να το κάνετε μέσα από την σελίδα διαχείρισης του project σας και κάνοντας κλικ στο κουμπί Αναβαθμίστε σε Premium.


2. Μπορείτε να αποκτήσετε τις Premium Υπηρεσίες και απευθείας μέσα από τον editor, κάνοντας κλικ στις Ρυθμίσεις.


3. Στην καρτέλα Γενικές ρυθμίσεις, κάντε κλικ στο Επιλέξτε το πακέτο σας.


4. Επιλέξτε το Premium Πακέτο που καλύπτει καλύτερα τις ανάγκες σας.


5. Επιλέξτε το χρονικό διάστημα συνδρομής καθώς και τη μέθοδο πληρωμής. Αν έχετε εκπτωτικό κωδικό, κάντε κλικ στο Έχω εκπτωτικό κωδικό και συμπληρώστε τον. Επιβεβαιώστε και χρησιμοποιήστε τον κάνοντας κλικ στο κουμπί Εξαργύρωση. Αν θέλετε να συμπληρώσετε στοιχεία τιμολόγησης, παρακαλούμε τσεκάρετε το κουτάκι Εταιρική χρέωση.

6. Όταν λάβουμε την πληρωμή σας, θα σας στείλουμε ένα email με έναν εκπτωτικό κωδικό, με τον οποίο μπορείτε να κατοχυρώσετε ένα domain της επιλογής σας (με εξαίρεση τα .gr) δωρεάν για τον πρώτο χρόνο. Οι αγορασμένες Premium Υπηρεσίες σας ενεργοποιούνται άμεσα.

Συμβουλή: Με την πρώτη σας πληρωμή μέσω PayPal ή κάρτας, ενεργοποιείται αυτόματα η υπηρεσία αυτόματης ανανέωσης των υπηρεσιών σας. Η αυτόματη ανανέωση μπορεί να καταργηθεί οποιαδήποτε στιγμή εντός της συνδρομής σας, απευθείας από τη διαχείριση της ιστοσελίδας σας.

Συμβουλή: Αν η πληρωμή σας μέσω κάρτας δεν ολοκληρωθεί κατά την πρώτη απόπειρα, παρακαλούμε επικοινωνήστε με την τράπεζά σας για το ενδεχόμενο να απορρίπτει την συναλλαγή. Μπορείτε επίσης να δοκιμάσετε μία διαφορετική μέθοδο πληρωμής, όπως το PayPal.

Συμβουλή: Βεβαιωθείτε πως συμπληρώνετε σωστά τα στοιχεία τιμολόγησής σας πριν τα στείλετε, καθώς δε θα μπορούν να αλλάξουν αργότερα.