Κέντρο βοήθειας
Κεντρική σελίδα υποστήριξης Premium ΥπηρεσίεςΠληροφορίες για την Αυτόματη Ανανέωση

Πληροφορίες για την Αυτόματη Ανανέωση

Σε αυτόν τον οδηγό, θα μάθετε τι είναι η Αυτόματη Ανανέωση, πώς λειτουργεί και πώς να την απενεργοποιήσετε, εάν είναι απαραίτητο.

Η αυτόματη ανανέωση είναι μια λειτουργία που θα ανανεώσει τις premium υπηρεσίες ή το domain σας εγκαίρως για την επόμενη περίοδο και θα διατηρήσει τον ιστότοπό σας ενεργό. Κατά την πληρωμή με πιστωτική κάρτα, η αυτόματη ανανέωση ενεργοποιείται για την παραγγελία. Αυτό σημαίνει ότι, για την επόμενη περίοδο (ανάλογα με τη διάρκεια αγοράς της υπηρεσίας) το ποσό της πληρωμής θα αφαιρείται από την κάρτα σας και η υπηρεσία θα παρατείνεται αυτόματα.

Η αυτόματη ανανέωση αποτρέπει τη λήξη του Premium πακέτου σας, γεγονός που αποτρέπει μια ανεπιθύμητη αλλαγή στο σχεδιασμό του ιστότοπού σας, λόγω της μετάβασης στη δωρεάν έκδοση. Και η αυτόματη ανανέωση αποτρέπει τη λήξη του domain σας, γεγονός που μπορεί να αποτρέψει την απώλεια του domain σας από την κατοχύρωση από κάποιον άλλο.

Εάν επιθυμείτε να αλλάξετε τον αριθμό της κάρτας πληρωμής για την ανανέωση (για παράδειγμα, σε περίπτωση λήξης της κάρτας ή αλλαγής του αριθμού) ή να αλλάξετε εντελώς τη μέθοδο πληρωμής για τις premium υπηρεσίες Webnode, θα πρέπει να απενεργοποιήσετε την τρέχουσα αυτόματη ανανέωση και στη συνέχεια να κάνετε ξανά την παραγγελία.

Η ίδια διαδικασία πρέπει να ακολουθηθεί εάν επιθυμείτε να αλλάξετε τα στοιχεία χρέωσης σε μια νέα παραγγελία. Εάν χρησιμοποιήσετε μια νέα κάρτα πληρωμής, η ανανέωση θα ρυθμιστεί στη νέα κάρτα που χρησιμοποιήθηκε. Για πληρωμές μέσω τραπεζικού εμβάσματος, η αυτόματη ανανέωση δεν είναι ενεργή.

Όταν πραγματοποιείτε την πρώτη σας πληρωμή μέσω χρεωστικής/πιστωτικής κάρτας ή PayPal, τα δεδομένα σας θα αποθηκευτούν αυτόματα για την ανανέωση των υπηρεσιών για την επόμενη περίοδο.

1. Η διαχείριση της αυτόματης ανανέωσης μπορεί να γίνει στις λεπτομέρειες του project κάνοντας κλικ στην καρτέλα Διαχείριση και στη συνέχεια στην επιλογή Ενεργές υπηρεσίες και χρέωση.

2. Η δεύτερη επιλογή είναι να κάνετε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις απευθείας στον επεξεργαστή.

3. Στην καρτέλα Γενικά, κάντε κλικ στην επιλογή Ενεργές υπηρεσίες και χρέωση.

4. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε ή να απενεργοποιήσετε την αυτόματη ανανέωση στη διαχείριση της ιστοσελίδας σας. Αφού την απενεργοποιήσετε, μπορείτε να παρατείνετε τις υπηρεσίες χειροκίνητα σύμφωνα με τις οδηγίες Πώς να ανανεώσετε ή να αναβαθμίσετε το premium πακέτο σας και Πώς να ανανεώσετε το domain σας.