Hulp-startpaginaDe inhoud toevoegen en bewerkenHoe kan ik een contactformulier toevoegen

Hoe kan ik een contactformulier toevoegen

In dit artikel leer je hoe je een contactformulier op je website kunt invoegen. Jij kunt het formulier naar wens bewerken en vervolgens gebruiken, bijvoorbeeld om bezoekers een bericht of een vraag achter te laten, zoals een vragenlijst, of om toestemming te geven voor het versturen van een nieuwsbrief of privacyregels. Meer gedetailleerde instructies voor het werken met formulieren vindt jij in het artikel Hoe kan ik mijn formulieren beheren, een meer gedetailleerde beschrijving van individuele veldtypes in de gids Inzicht in individuele formuliervelden

1. Beweeg je muis over de inhoud van de sectie om een plusknop weer te geven waarmee je een nieuw inhoudsblok kunt toevoegen.

2. Klik en selecteer het inhoudstype Contactformulier.

3. Ga met de muis over de plusknop tussen de formuliervensters om een nieuw veld toe te voegen.

4. Selecteer het type nieuw formulierveld.

5. Klik op het formulierveld om de tekst of eigenschappen te wijzigen of om het te verwijderen.

6. Publiceer de wijzigingen.

TIP: Om meer dan vijf velden aan een formulier toe te voegen en om het uploaden van bestanden mogelijk te maken, moet je een Mini, Standaard, Pro of Business premium pakket aanschaffen

TIP: Met de premium pakketten Mini, Standaard, Pro of Business is het ook mogelijk om bestanden via een formulier te versturen. De maximale grootte van een bestand dat op deze manier wordt verzonden is 4 MB. De limiet voor alle bestanden die in één keer worden verzonden via één formulier is 7,5 MB.

TIP: Als je spam ontvangt via een formulier, raden we je aan om de Premium Website Security dienst aan te schaffen. De aankoopinstructies vind jij in het artikel Premium Site Security aankopen en meer instructies vind jij in het artikel Hoe formulierbeveiliging instellen (reCAPTCHA).