Hulp-startpaginaDe inhoud toevoegen en bewerkenHoe kan ik een fotogalerij toevoegen

Hoe kan ik een fotogalerij toevoegen

1. Plaats je muis in de sectie zodat de Plus-knop voor het toevoegen van nieuwe inhoud verschijnt.

2. Kies Fotogalerij uit de inhoud opties.

3. Klik op Upload afbeeldingen.

4. Kies de afbeeldingen van je computer die jij wilt toevoegen aan je fotogalerij.

5. Je kan afbeeldingen verder bewerken of verwijderen door te klikken op de galerij.

6. Klik op Bewerken. Je kan de volgorde van foto's wijzigen door ze te slepen naar de plaats waar je ze wilt hebben. Door te klikken op een afbeelding kan je het bijschrift bewerken of verwijderen. Je kan meerdere afbeeldingen toevoegen door te klikken op Upload afbeeldingen.

7. Publiceer de wijzigingen.

Tip: Je kan de fotogalerij verplaatsen binnen de sectie waar deze gemaakt is.