Hulp-startpaginaDe inhoud toevoegen en bewerkenHoe kan ik een afbeelding toevoegen

Hoe kan ik een afbeelding toevoegen

De ideale afbeeldingsresolutie voor je website is 900x600px en de grootte van het JPEG bestand zou niet groter dan 250 KB moeten zijn. Hoe hoger de kwaliteit van een afbeelding, hoe meer opslagruimte deze inneemt, dus hoe langer het kan duren om deze te laden. Om de snelle laadtijden van je pagina's te behouden en de impact op de bandbreedte te minimaliseren, raden wij aan om de bestandsgrootte van de afbeeldingen te verkleinen.

1. Plaats je muis in de sectie, zodat de plus-knop voor het toevoegen van nieuwe inhoud verschijnt.

2. Klik op de plus-knop en kies Afbeelding.

3. Voeg een nieuwe afbeelding van je computer toe of blader door de Fotogalerij.

4. Kies een afbeelding uit de galerij of klik op + Afbeelding uploaden.

5. Door het klikken op de afbeelding heb je de mogelijkheid om deze verder te bewerken of te verwijderen. Je kan de afbeelding ook verkleinen of verplaatsen ergens in de sectie waar deze is geplaatst.

6. Door te klikken op Bewerken heb je de mogelijkheid om de afbeelding te veranderen of een beschrijving of link toe te voegen.

7. Publiceer de wijzigingen.

Tip: Als je een groot aantal foto's wilt toevoegen, kan je gebruik maken van de Fotogalerij.