Hulp-startpaginaDe inhoud toevoegen en bewerkenHoe kan ik een link toevoegen

Hoe kan ik een link toevoegen

1. Selecteer de tekst die je wilt koppelen en klik op de link icoon.

2. Je kan een pagina van je eigen, of van een andere website kiezen.

3. Je kan de tekst en het adres van de link wijzigen of verwijderen. Door te klikken op Ga naar, word je naar de gelinkte pagina gebracht.

4. Publiceer de wijzigingen.

Tip: Je kan de linken aan knoppen en afbeeldingen en tekst toevoegen.