Hulp-startpaginaDe inhoud toevoegen en bewerkenHoe kan ik een video toevoegen

Hoe kan ik een video toevoegen

1. Plaats je muis in de sectie, zodat de Plus-knop voor het toevoegen van nieuwe content verschijnt.

2. Klik op de plus-knop en kies Video.

3. Voer de link naar de video in (alleen van YouTube of Vimeo).

4. Je kan de link of de grootte van de video wijzigen of de video verwijderen door te klikken op de video zelf. Je kan de video ook verplaatsen binnen de sectie waar het eerst werd toegevoegd.

5. Publiceer de wijzigingen.