Hulp-startpaginaAffiliërenRegistreren voor het Affiliate Programma

Registreren voor het Affiliate Programma

Als je geïnteresseerd bent in onze Affiliate Programma, kan je je ontzettend eenvoudig registreren.

1. Ga naar de volgende link: http://affiliate.webnode.com/signup/#SignupForm
2. Vul het registratieformulier in met jouw persoonlijke gegevens. Vergeet niet om de Algemene Voorwaarden van het Affiliate Programma te lezen. Vink het vakje I agree to the terms & conditions aan als je akkoord gaat. Klik op Signup om de registratie te voltooien.

3. Je zal een email ontvangen om jouw registratie in het Affiliate Programma te bevestigen. Deze email zal ook de nodige gegevens bevatten om toegang te krijgen tot jouw Affiliate account.

Na de registratie kan je een banner met onze Affiliate link op jouw website plaatsen om geld te beginnen verdienen. Om te ontdekken hoe je deze banner kan plaatsen, bekijk dan het artikel Plaats een Affiliate Banner.