Hulppagina
Hulp-startpaginaAffiliërenHoe kan ik Webnode Promoten

Hoe kan ik Webnode Promoten

Onder de talloze manieren om bezoekers aan te trekken, zijn de volgende het meest effectief:

1. Banners en Links
Het plaatsen van banners en links op jouw website is een van de meest eenvoudige en effectieve manieren om Webnode te promoten. Het systeem bevat verschillende grafische banners in verschillende talen. Bekijk het volgende artikel voor meer informatie: Plaats een Affiliate Banner.

2. Analyse en begeleiding
Als je jouw website richt op webdesign en internetevenementen, kan je artikelen over Webnode schrijven of handleidingen en video's maken waarin wordt uitgelegd hoe je ons systeem kunt gebruiken. Natuurlijk hoef je het systeem niet enkel tot Webnode te beperken, maar kan je algemene artikelen publiceren over bloggen, domeinregistratie, enz... Op deze manier zal je gebruikers aantrekken die geïnteresseerd zijn in deze zaken en er mogelijk ook geld aan verdienen.

3. Gemeenschappen en forums
Word lid van online gemeenschappen en discussieforums zoals Quora, Yahoo Answers, enz... en beveel Webnode aan bij de gebruikers. In deze forums worden er allerlei vragen gesteld over het maken van websites. Deel jouw ervaringen, artikelen en instructies en promoot Webnode als de beste oplossing.

4. Sociale Netwerken
Door sociale netwerken te gebruiken zal jouw bericht sneller worden verspreid en zullen jouw inkomsten natuurlijk ook sneller groeien. Wie kan 'nee' zeggen tegen het maken van een website op aanbeveling van een vriend?

Je kan natuurlijk ook andere manieren vinden om jouw winsten te vergroten door Webnode te promoten. Bekijk enkele van onze huidige partners om wat inspiratie op te doen:

Denk er altijd aan om jouw Affiliate link te gebruiken. Op deze manier zorg je ervoor dat jouw bezoekers in jouw naam worden doorverwezen naar Webnode, wat jou ten goede komt.