Hulp-startpaginaAffiliërenPlaats een Affiliate Banner

Plaats een Affiliate Banner

1. Log in op jouw Affiliate account. Gebruik de inloggegevens die je na de registratie via email hebt ontvangen.

2. Klik op Banners & Links, onderaan de pagina, nadat je bent ingelogd.

3. Kies jouw gewenste taal. Er zal een lijst verschijnen met alle banners die je op jouw website kan plaatsen.

4. Kies een van de banners en klik op Get banner code.

5. Kopieer de gegenereerde HTML code.

1. Plaats de code nu op jouw website. De instructies om een HTML code te plaatsen op een Webnode website kan je vinden in het artikel: Hoe kan ik een HTML code toevoegen.