Hulp-startpaginaPremium dienstenHoe kan ik mijn eigen Favicon instellen

Hoe kan ik mijn eigen Favicon instellen

Je kan je favicon wijzigen als je een Standard of Pro Premium pakket hebt of activeert.

1. Klik op INSTELLINGEN.

2. Op de Ontwerp tabblad, klik je op Icoon veranderen.

3. Je kan kiezen voor een gratis icoon uit de galerij of je kan je eigen icoon uploaden door te klikken op Favicon uploaden.

4. Als je ervoor kiest om je eigen icoon te uploaden, moet je het bestandsformaat .ico gebruiken met een grootte die deelbaar is door 48px, bijvoorbeeld 48x48px, 96x96px, 144x144px.

5. Publiceer de wijzigingen.