Hulp-startpaginaEmail dienstenEen email account opzetten

Een email account opzetten

Om een emailadres te kunnen maken, moet je de eigenaar van het domein zijn en een Webnode Premium Pakket hebben. (Mini, Standaard of Pro)

1. Je kan je eigen emailadres direct vanaf de website editor maken door te klikken op INSTELLINGEN.

2. In het E-mail accounts tabblad, klikt je op E-MAILS BEHEREN.

3. De tweede manier is om rechtstreeks toegang te krijgen tot je emailbeheer in de projectadministratie. Klik op Administratie en vervolgens op Emailaccounts.

4. Klik op + Nieuw e-mailaccount.

5. Voer de gewenste email naam in, de naam van de email eigenaar en een wachtwoord. Klik op Creëer een Nieuw account.

Tip: Je kunt meteen inloggen op jouw nieuwe emailadres. Je kunt jouw webmail ook verbinden met een email cliënt zoals Outlook.

Tip: Je kunt berichten tot 20 MB verzenden en ontvangen.